کیک سیب‌ زمینی و سبزیجات

0 286

مجله سیب سبز: سالادها معمولا شکل و ظاهر زیبایی ندارند. انواع و اقسام مواد همراه با سس مایونز با هم مخلوط می‌شوند و سالاد نام می‌گیرند، ولی شما می‌توانید همین مواد را در شکل و فرم متفاوت‌تری ارائه دهید که هیجان‌انگیز هم باشد. این کیک یا همان سالاد قالبی مدل کیک، مخلوطی از سبزیجات فصل است که غذایی مناسب گیاهخوارهاست. 

مواد لازم برای ۶تا۸ نفر

  • ۵۰۰ گرم سیب‌زمینی
  • ۱ پیمانه دانه ذرت
  • ۱ پیمانه نخود فرنگی
  • ۲/۱ پیمانه شیر
  • به میزان لازم کره
  • مقداری نمک و فلفل
  • ۳ ق‌س سس مایونز
  • ۳ عدد هویج متوسط

طرز تهیه:

۱٫ سیب زمینی‌ها را آبـپز کـنید بعد آنها را در آبکش بریزید و از روی آنها آب سرد رد کنید. بعد از خنک شدن، پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده ، آنها را با رنده ریز رنده کنید.

۲٫ هویج‌ها را بشویید، پوست بگیرید و آبپز کنید. بعد از پخت، نگینی خرد کنید. دانه‌های ذرت و نخود فرنگی را جدا از هم در قابلمه‌ای با آب بپزید و بعد کناری بگذارید.

۳٫ به سیب‌زمینی‌ رنده‌شده، شیر، کره و نیمی از مایونز را اضافه کنید و دائم هم بزنید تا به شکل پوره‌ای یکدست درآید. نمک و کمی فلفل اضافه کنید تا پوره سیب‌زمینی مزه‌دار شود.

۴٫ قالب را آماده کنید و داخل و کف آن را با کیسه فریزر بپوشانید. مقداری پوره در قالب روی کیسه فریزر بریزید تا همه جای دیواره و کف قالب به اندازه یک سانتی‌متر از پوره پوشیده شود.

۵٫ داخل پوره را که در واقع وسط کیک می‌شود، با سبزیجات پخته (هویج، ذرت و نخود) پر کنید. روی آنها را صاف کنید. بقیه پوره را روی سبزیجات بریزید و پهن و یکدست کنید تا روی آنها را بپوشاند.

۶٫ روی غذا را بپوشانید و به مدت یک ساعت ظرف را در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از این مدت با کمک کیسه فریزر کیک را از قالب درآورید و در ظرف مورد نظر برگردانید. بقیه مایونز را روی کیک بریزید.