پیرسینگ لب چیست ؟
پیرسینگ یکی راه های سوراخ کردن اعضای نرم بدن است که توسط آن سوراخی بر روی نواحی مذکور ایجاد شده و آنگاه از آن جواهراتی را آویزان می کنند. یکی از پر طرفدار ترین انواع پیرسینگ، پیرسینگ لب است که منجر به زیبایی زیادی برای افراد خواهد شد. جالب است بدانید پیرسینگ لب، پیرسینگ بینی و … از قرن پنجم میلادی وجود داشته و این کار اصلا جدید نیست. امروز می خواهیم خطرات و عوارض پیرسینگ لب به همراه مدل های مختلف از این مدل پیرسینگ را برای شما معرفی کنیم همراه با ما باشید. ( برای مشاهده مطالب مشابه کلیک کنید.)
دسترسی سریع: برای مطالعه بخش مورد نظر روی دکمه روبرو کلیک کنید.
انواع مدل پیرسینگ لب

پیرسینگ دارای انواع گوناگونی است، از این بین پیرسینگ لب نیز دارای انواع متفاوتی بوده و می توان بنا بر سلیقه افراد روشی متفاوت را انتخاب کرد. پیرسینگ در دو روش دائمی و موقت انجام می شود، مدل های موقت بدون سوراخ کردن بوده و به صورت چسبی یا گیره ای هستند و مدل های دائمی صد در صد باید با ایجاد سوراخ روی بدن فیکس شوند.
پیرسینگ لب بدون سوراخ / پیرسینگ لب چسبی

برای کسانیکه که نمی خواهند از پیرسینگ های دائمی استفاده کنند و علاقه ای به سوراخ کردن لب ندارند انواع مختلفی از پیرسینگ لب موقت نیز وجود داشته که هر زمان که برای مراسمی خاص دوست داشتید ظاهری متفاوت داشته باشید قابل استفاده خواهند بود. چنین پیرسینگ لبی چسبی بوده و یا گیره ای و نیازی به سوراخ کردن ندارد و توسط چسبی که زیر آن تعبیه شده است بر روی محل مورد نظر خواهد چسبید. چنین پیرسینگ هایی مشکلاتی از قبیل عفونت که در پیرسینگ های دائمی وجود دارد را با خود نداشته و هر زمان که خسته شدید امکان برداشتن آنها وجود خواهد داشت.
خطرات و عوارض پیرسینگ لب

پوست یکی از اجزای بدن است که به آسیب های احتمالی واکنش شدیدی نشان خواهد داد، اگر قصد پیرسینگ لب دارید بهتر است از قبل به خطرات و عوارضی که پیرسینگ می تواند برای شما داشته باشد دقت کنید. اما خطرات و عوارضی که این کار برای شما ممکن است به وجود بیاورد به شرح زیر خواهد بود:
- عفونت، یکی از شایع ترین عوارض پیرسینگ لب و زبان خواهد بود. در پیرسینگ لب به دلیل تماس با سطح مخاطی و میکروب های دهان احتمال عفونت بسیار زیاد است به علاوه اینکه در چنین پیرسینگی احتمال اینکه شما دچار خونریزی شدیدی شوید نیز بسیار بالاست چراکه در این مدل از پیرسینگ با بافت خاص زبان و لب رو به رو خواهید بود. یادتان باشد باقی ماندن خون روی وسایل میتواند فرد را در خطر ابتلا به بیماریهایی مثل هپاتیت B، هپاتیت C و HIV قرار دهد. بنابراین برای انجام این کار حتما به پزشکان مراجعه کرده و از پاک بودن وسایل اطمینان حاصل کنید.

- گوشت اضافه در آوردن، پیرسینگ ها در برخی از افراد ایجاد گوشت اضافه خواهند کرد، اگر از دسته افرادی هستید که به صورت ژنتیکی زخم هایتان دچار گوشت اضافه خواهد شد بنابراین می توانید اطمینان حاصل کنید که پس از پیرسینگ زبان و لب نیز دچار این عارضه خواهید شد. از جمله نقاطی از بدن که مستعد ایجاد گوشت اضافه هستند می توان به گردن به بالا، ناحیه پشت، سینه، شانه و … اشاره کرد.
- عوارض کوتاه مدت و آنی پیرسینگ، شامل خون ریزی بیش از حد، آسیب به عصب و احساس خارش و از دست دادن حس خواهد بود.
- عوارض بلند مدت و آنی پیرسینگ لب، شامل حساسیت، آسیب به دندان و لثه، عفونت موضعی، عفونت سیستمیک ( در نهایت منجر به سکته مغزی) می باشد.

- پزشکان زنان و زایمان معتقدند که خانم های باردار باید از انجام پیرسینگ خودداری کنند، خصوصا آن دسته از پیرسینگ هایی که بر روی ناف و شکم انجام خواهند شد، چراکه چنین پیرسینگ هایی به دلیل عفونت می توانند آسیب بیشتری به پوست وارد کرده و در نهایت زمان انجام سزارین منجر به آسیب به پوست و کشیدگی بیش از حد پوست شوند. به علاوه اینکه عفونت های به وجود آمده در بدن مادر به راحتی به جنین وی هم خواهد رسید.
نکاتی در مورد پیرسینگ لب و مراقبت های پس از پیرسینگ

- استفاده از جواهراتی که در آن از فلز نیکل استفاده شده است ممنوع خواهد بود چراکه این فلز در افراد ایجاد حساسیت خواهد کرد. این فلز در بدن منجر به قرمزی، پوستهریزی و خارش خواهد شد.
- استفاده از حوله و الکل ممنوع است، در سه، چهار ماه اول بیشتر از دو بار در روز ناحیه را شستوشو ندهید و برای خشک کردن محل پیرسینگ از حوله کاغذی استفاده کنید چراکه حولههای پارچهای عموما آلوده به باکتری هستند. در چند روز اول مشاهده ترشحات رنگی طبیعی است، اما یادتان باشد برای ضدعفونی از الکل و یا بتادین استفاده نکنید چراکه به شدت منجر به خشک شدن پوست و آسیب به آن خواهند شد، به علاوه اینکه بتادین و الکل روند پیشرفت و بهبود زخم را به تعویق خواهند انداخت.
- یادتان باشد تا شش هفته زمان می برد تا پیرسینگ شما بهبود یابد، بنابراین در این مدت باید پس از هر بار مصرف خوراکی دهان خود را با دهان شویه شسته و مطمئن شوید که در دهان شما مواد خوراکی باقی نمانده باشد. مرتبا مسواک بزنید و از پاکیزه بودن دندان های خود اطمینان حاصل کنید. (برای مشاهده انواع مدل پیرسینگ بینی و عوارض و خطرات این مدل از پیرسینگ کلیک کنید)
ساخت پیرسینگ لب و قیمت آن

برای ساخت پیرسینگ لب بدون سوراخ می توانید از انواع سنگ های زیبا استفاده کرده و برای چسباندن آنها پشت لب، زیر لب و یا در کناره ها از چسب استفاده کنید. برای این کار چسب های دو طرفه خوب عمل کرده و به خوبی بر روی پوست شما فیکس خواهد شد، البته برای جدا کردن این پیرسینگ ها کمی محتاطانه عمل کنید تا منجر به آسیب به پوست خود نشوید. پیرسینگ ها بسته به جنس دارای قیمت های متفاوتی هستند، برای ایجاد کمترین میزان حساسیت بهتر است از پیرسینگ های طلا استفاده کنید.
