راه کارهای کاهش تهوع بارداری چیست؟
تهوع بارداری یکی از عوارض شایع در تمامی خانم های باردار بوده که اولین دلیل برای آزار آنها در بارداری می باشد. دست کم هر خانم بارداری برای یکبار هم که شده تهوع بارداری را تجربه خواهد کرد. اما همیشه برای مادران باردار سوال بوده که ” تهوع در بارداری از کی شروع میشود “و ” تهوع بارداری کی تموم میشه ” اما لازم است بدانید این مسله برای خانم های باردار متفاوت بوده است اما شروع تهوع های بارداری عموما در اوایل بارداری بوده و تا هفته ۱۷ بارداری ادامه دارد.
برخی از خانم ها دچار تهوع بارداری در شب هستند و برخی از آنها تهوعبارداری صبحگاهی را به محض بیدار شدن از خواب تجربه خواهند کرد. اما برای کاهش تهوع بارداری راهکارهای ساده خانگی وجود دارد که در مطلب امروز می خواهیم با آنها بپردازیم، لازم به ذکر است که قرص ضد تهوع دمیترون در بارداری برای برخی از بانوان تجویز می شود که استفاده از آن تنها باید با نظر پزشک انجام شود.
خانم های باردار باید :
_ باید صبر کنند تا غذایشان مقداری خنک شود، زیرا غذاهای گرم میتوانند حالت تهوع را در آنها تشدید کنند.
_ غذا باید در حجم کم و دفعات زیاد مصرف شود.
_ روزانه ۸ تا ۱۰ لیوان باید مایعات مصرف شود تا دچار کمآبی نشوند.
_ غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای نفاخ و پرچرب و غذاهای پرادویه میتوانند تهوع بارداری را تشدید کنند.
_ احتمال دارد بوی غذا خانمهای حامله را اذیت کند.
_ بنابراین بهتر است در صورت امکان آشپزی نکنند و یا اگر خودشان آشپزی میکنند، آشپزخانه آنها تهویه مناسب داشته باشد یا تا حد ممکن سعی کنند پنجرهها را باز بگذارند».
_ خیلی از خانمها دچار تهوع صبحگاهی هستند. اگر شما هم به این حالت مبتلا میباشید، باید قبل از بلند شدن از خواب، یک تکه بیسکویت یا نان خشک بخورید و بعد از تختخواب بلند شوید.
_ جویدن آدامس، مکیدن آبنبات و حتی بوییدن لیموترش تازه میتواند به کاهش تهوع بارداری کمک کند.
_ در خیلی از مواقع، قرص آهنهایی که خانمهای باردار استفاده میکنند هم میتواند باعث حالت تهوع آنها شود. بنابراین خانمها میتوانند با مشورت پزشک خود، قرص آهن را عوض کنند و به از بین رفتن حالت تهوع خود کمک کنند».