تویی که ذهن برنده ای را بخوان و انگیزه بگیر

76

اگر می خواهید بیشتر درباره ارتباطات بدانید و به دنبال بهتر کردن ارتباطات تان هستید، باید در این باره اطلاعات تان را بیشتر کنید. برای این کار بهترین کاری که می توانید انجام دهید، این است که کتاب بخوانید. یکی از کتاب هایی که می تواند در این زمینه به شما کمک زیادی کند، کتاب تویی که ذهن برنده ای به نویسندگی کریس روی کرافت می باشد. این کتاب که درباره ارتباطات است سه قانون اصلی رابطه را برای شما عنوان می کند. قبل از اینکه بیشتر درباره این سه قانون اصلی بدانیم، اجازه دهید، مترجم این کتاب، دکتر میثم شکری ساز را معرفی کنیم.

میثم شکری ساز، کارآفرین برتر و مدیر نمونه کشور، با تنها سی و چند سال سن توانسته است به موفقیت های بزرگی دست پیدا کند. ایشان با انجام خدمات ارزنده ای که در زمینه آموزش برای کشورش انجام داده است، توانسته با اشتغال زایی بی نظیر، کمک زیادی به رفع بیکاری و فقر در کشور کند. شاید از آنجایی که خود میثم شکری ساز توانسته است در کار و زندگی شخصی اش به کمک روابط درست و اصولی به موفقیت های بزرگی برسد، کتاب تویی که ذهن برنده ای را انتخاب کرده و با ترجمه ای دقیق و دلنشین مطالب آموزنده این کتاب را برای خوانندگان به زبان شیرین فارسی مهیا کرده است.

سه قانون اصلی ارتباط در کتاب تویی که ذهن برنده ای

در کتاب تویی که ذهن برنده ای، قانون اول به شما ثابت می کند که هر در هر یک دقیقه از هر روز زندگی تان شما با یک نفر در ارتباط هستید. به همین دلیل و بر اساس همین قانون به ارزیابی و بررسی تبادل پیام در ارتباط می پردازد و  در ادامه سعی می کند با ارائه روش های مخلتف ارتباطی، یک رابطه موفقیت آمیز را برای شما رقم بزند.

قانون دوم بیان گر این است که هر پیامی که برای مخاطبین خود ارسال می کنید، نمی توانید توقع داشته باشید که او نیز دقیقا همان را دریافت کند. در بسیاری از موارد، مخاطب شما پیام تان را کاملا متفاوت دریافت می کند که معمولا به این دلیل است که شما پیام را مبهم فرستاده اید. اگر می خواهید مخاطب شما دقیقا همان پیام شما را دریافت کند و منظور شما را درست متوجه شود، خواندن کتاب تویی که ذهن برنده ای با ترجمه دکتر میثم شکری ساز می تواند بهترین مشاور و راهنمای شما در این زمینه باشد.

قانون سوم کتاب تویی که ذهن برنده ای این است که متاسفانه این موضوع که همه ما انسان ها تفاوت هایی با هم داریم را باور ندارم و به همین دلیل دوست داریم همه دنیا را همانطوری ببینند که ما می بینیم. اما باید بدانید، به دلیل تفاوت هایی که تک به تک ما داریم، هر کدام دنیای اطراف را به یک مدل خاص و متفاوت تجربه می کنیم. نگران نباشید با مطالعه این کتاب می توانید خیلی بی دغدغه و آرام روش های ارتباطی را بیاموزید و خود را برای داشتن یک ارتباط حرفه ای و موثر آماده کنید.

افسار ارتباطات تان را در دست خودتان بگیرید

کتاب تویی که ذهن برنده ای برای بهبود ارتباطات شما معجزه می کند. شما در این کتاب راه حل هایی را می آموزید که به کمک آن ها می توانید در هر نقشی باشید، اعم از مدیر، مادر، پدر، همکار و … افسار ارتباطات تان را به دست بگیرید و بهترین ها را رقم بزنید. در کتاب تویی که ذهن برنده ای راهکاری برای تقویت ارتباطات شما معرفی شده است که نام آن را “تو می توانی ارتباط برقرار کنی” گذاشته اند. با این راهکار دیگر هیچ رابطه ای برای شما سخت و چالشی نخواهد بود و خیلی راحت می توانید نظرات و پیام های خاص خود را با شیوه های صحیح ارتباطی با دیگران در میان گذارید.

شما در این کتاب در میابید که تنها چیزی که اهمیت دارد، نتیجه یک ارتباط است. همه ما با اهداف خاصی دست به برقراری ارتباط می زنیم و همین که به آن هدف برسیم، برای ما بیشترین اهمیت را دارد. اما خیلی وقت ها متوجه آن نیستیم و بیشتر از اینکه به دنبال کسب نتیجه باشیم، به دنبال راه حل های سخت و پیچیده هستیم، که بیشتر رابطه ما را سخت تر می کند. یادتان باشد هدف ارتباط این است که شنونده یا خواننده پیام شما کاری کند، این کار یا می تواند موافقت با شما باشد و یا حتی راضی شدن برای پرداخت مبلغی و خرید کالا و خدمات شما.

در یک ارتباط موثر باید بدانیم هدف مان دقیقا از برقراری ارتباط چیست و برای همان یک رابطه را مدیریت کنیم. در فصل دوم کتاب تویی که ذهن برنده ای، به راحتی می توانید روش فکری افراد را دریابید و وارد افکارشان شوید. این روش که بیشتر با روش های NLP عجین شده است، یک راه موثر برای برای داشتن ارتباطی موفق است. درواقع کلید یک رابطه خوب این است که بتوانید وارد ذهن مخاطب تان شوید و از دریچه ذهن او سخن بگویید.

یادتان باشد، هرچه از مغزتان استفاده کنید، بیشتر رشد می کند و قابلیت های آن افزایش پیدا می کند. زمانی که ذهن خود را بیشتر بشناسید، بیشتر هم آن ا به چالش می کشید و  در نتیجه قوی تر عمل می کنید. برای مثال در کتاب تویی که ذهن برنده ای به نویسندگی دکتر میثم شکری ساز، درباره ذهن خودآگاه و ناخودآگاه و تاثیراتی که این دو روی روابط ما دارند، بیشتر می خوانید و بهتر می توانید از این دو  قابلیت در ارتباطات تان استفاده کنید.